De voordelen van inkoopadvies

Het vragen van inkoopadvies brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Zo worden een groep gebruikers samengebracht en bundelen ze hun krachten en kennis. Hierbij staat centraal dat inkoop, kennisoverdracht en onderlinge samenwerking wordt gerealiseerd om zo uw marktpositie te verbeteren.

Samenwerking

Met inkoopadvies wordt er samengewerkt op het gebied van ontwikkeling, inkopen en het delen of werven van kennis. Op deze manier wordt er veel voordeel behaald zonder dat uw eigen identiteit of zelfstandigheid verloren gaat. Dit komt doordat er op eigen initiatief materialen bij de groothandel besteld worden. De groothandel zal uw de factuur rechtstreeks sturen. Bij het gebruik van inkoopadvies kunt u gebruik maken van de kennis van andere collega's waardoor u in uw vakgebied een goede keuze kunt maken.

Voordelen voor het individu

Wanneer u gebruik maakt van een inkoopadvies kunt u gebruik maken van scherpe inkoopafspraken die tot stand zijn gekomen in samenwerking met fabrikanten en groothandels. Door de grote inkooppotentie zul je snel een interessante partij zijn voor diverse leveranciers. Daarnaast kunt u altijd terug vallen op een organisatie die achter u staat en die voor belangen zal opkomen. De prestatie en service van fabrikanten en groothandel zullen gemeten worden waardoor er een hoge kwaliteit voor een aangename prijs behouden blijven.

Alle voordelen van inkoopadvies op een rij:

  • Besparing van tijd
  • Samenwerken gaat flexibel en vrij
  • Een hoge korting op materialen
  • Uw blijft op de hoogte van productinnovaties en ontwikkelingen in uw markt
  • Productiviteit wordt verhoogd
  • Centrale conditielijst die up-to-date gehouden wordt
  • Geniet van een continuïteit door een stabiele samenwerking met groothandel, fabrikant en partner
  • Service die aangeboden wordt is gratis

Procurementnieuws brengt u inkoop nieuws, supply chain nieuws en business nieuws van gerenomeerde binnenlandse en buitenlandse mediaspelers. Naast het laatste inkoop nieuws, supply chain nieuws en videonieuws treft u tevens regelmatig een aantal inkoop columns op deze website aan.

Voor al uw vragen
Joep Lammers info@procurementnieuws.nl
Contactformulier