Een alternatief voor inkoopadvies

Een alternatief voor inkoopadvies

Vaak staat bij bedrijven centraal dat er efficiënt ingekocht moet worden en dit wordt vaak uitbesteed aan een professionele inkoper of inkoopmanager. Daarnaast kunnen er ook professionele goederen en diensten ingekocht worden die ook een flink bedrag aan geld kan besparen.

Wanneer u nu geen interesse hebt om een adviseur of consultant in te huren of in te schakelen, zijn er ook andere opties om toch advies te krijgen of informatie te verschaffen. U kunt op verschillende manieren een alternatief vinden voor een inkoopadviseur, inkoper of inkoopmanager.

Diverse manieren om praktische kennis te bemachtigen

U kunt praktische kennis op het gebied van inkoop en aanbesteden verkrijgen door middel van een incomany training aan te schaffen voor uw medewerkers. Bij deze training worden medewerkers aan de hand van best practices getraind om zelfstandig inkooptrajecten en aanbestedingen uit te voeren. Deze trainingen kunnen op maat gemaakt worden die afhankelijk is van uw vraag. U kunt er ook voor kiezen om voor een korte of langere periode ervaren professionals in uw bedrijf te hebben die uw inkopers versterken en kennis overdragen. Zo wordt de kwaliteit en inkoop op langere basis vergroot en verbeterd.

Als laatste kan uw bedrijf er ook voor kiezen om een aantal medewerkers in vaste dienst te laten plaatsen. Dit kan op de afdelingen logistiek, inkoop en contractmanagement.

Coachen

Naast het trainen van medewerkers is het ook belangrijk om nieuwe medewerkers te coachen. Hierbij fungeert Procurementnieuws als een vraagbaak en een sparringspartner. Door het trainen en coachen van medewerkers kunnen ze met hun kennis de kosten laag houden en kunt u advies ontvangen op het juiste moment.

Terug naar overzicht

Procurementnieuws brengt u inkoop nieuws, supply chain nieuws en business nieuws van gerenomeerde binnenlandse en buitenlandse mediaspelers. Naast het laatste inkoop nieuws, supply chain nieuws en videonieuws treft u tevens regelmatig een aantal inkoop columns op deze website aan.

Voor al uw vragen
Joep Lammers info@procurementnieuws.nl
Contactformulier