Inkopen via China

Uw inkopen via China

Inkopen uit China, inkoop China, sourcing China, purchase China en inkoop Azië zijn allemaal termen die leiden naar procurement. Als procurement service provider wordt er gefocust op retailers, groothandels, inkooporganisaties, mailorder bedrijven, distributeurs en overige bedrijven voor wie sourcing en inkoop vanuit China lonend is.

Een specialist op het gebied van inkopen uit China

Een specialist op het gebied van inkoop vanuit China werkt vanuit een partnership met diverse werknemers. Deze werknemers zijn vaak verdeeld over diverse kantoren in China en wellicht ook wel in een ander land. Hierbij staan ze dagelijks klaar om uw inkopen te realiseren. Naast expertise op het gebied van inkoop uit China is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van uitgebreide netwerken in landen als Maleisië, Indonesië en India. Door de uitgebreide ervaring en een database van zorgvuldig geselecteerde leveranciers wordt er gezorgd dat de hele inkoop verzorgd wordt en worden bijkomende taken uit handen genomen zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Is inkoop vanuit China onvermijdelijk?

Globalisatie neemt vandaag de dag nog steeds toe. Daarbij is outsourcing ook een ingeburgerd begrip geworden in de businesswereld en daardoor lijkt het onvermijdelijk te worden om inkopen vanuit China te ontwijken. Door outsourcing kunt u namelijk een concurrentiepositie handhaven of zelfs verbeteren. Het is een integraal onderdeel van de inkoopstrategie om bij de inkoop uit China leveranciers bij de bron te managen en relaties te ontplooien. Deze noodzaak vraagt om locale kennis en aanwezigheid in de desbetreffende landen.

De belangrijkste elementen bij het inkopen vanuit China

Door kennis en ervaring zijn de belangrijkste elementen bij de inkoop vanuit China boven water gekomen. Deze belangrijkste elementen zijn:

  • Sourcen naar professionele leveranciers
  • Het controleren van het productieproces
  • Opbouwen van relaties
  • De Chinese taal
  • De cultuur in China

De focus wordt daardoor vaak gelegd op een waarde die iets toevoegt aan uw Aziatische supply chain om kosten- en kwaliteitsvoordelen te behalen. Heeft uw meer informatie nodig of wenst u persoonlijk contact nodig te hebben? Dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Terug naar overzicht

Procurementnieuws brengt u inkoop nieuws, supply chain nieuws en business nieuws van gerenomeerde binnenlandse en buitenlandse mediaspelers. Naast het laatste inkoop nieuws, supply chain nieuws en videonieuws treft u tevens regelmatig een aantal inkoop columns op deze website aan.

Voor al uw vragen
Joep Lammers info@procurementnieuws.nl
Contactformulier