Sourcing & outsourcing

Sourcing & outsourcing

Een procurement bedrijf beschikt over een brede selectie van nationale en internationale procurement consultants en supply chain consultants die u kunnen adviseren bij het opstarten of professionaliseren van uw outsourcing of sourcing activiteiten.

Actief in diverse sectoren

Daarnaast kunnen zij, bij tijdelijk gebrek aan sourcing capaciteit, gedurende een bepaalde periode uw outsourcing activiteiten voor uw overnemen of uitvoeren. Hierbij maakt het niet uit of uw actief bent in de sectoren industrie, handel, techniek of FMCG. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een groot netwerk waarbij meerdere inkoopconsultanten en supply chain consultants gespecialiseerd zijn in sourcing en outsourcing.

Contact met andere landen

Een procurement bedrijf heeft goede contacten met het buitenland. Hierbij wordt er gebruikt gemaakt van een samenwerking met adviseurs en adviesbureaus die onder andere gelegen zijn in het Verre Oosten, China, Roemenië, Polen en andere Europese en niet-Europese landen. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat u begeleid en geadviseerd kan worden waarbij de focus ligt op uw sourcing activiteiten in het land naar keuze.

Technische inkoop

Vele procurement bedrijven hebben op het gebied van technische inkoop een ruime selectie aan interim inkoop specialisten of procurement consultants die op zoek gaan naar grote naar nationale en internationale technische project inkopen voor uw organisatie. Op deze manier kunt u uw inkoopproces opzetten of uw technische productlijnen outsourcen en door ontwikkelen. Vaak worden voor zo'n projecte tenische senior interim inkopers, inkoopmanagers of procurement consultants met de nodige ervaring ingeschakeld zodat u verzekerd bent van een goede doorloop en een goed kostenbesparend plaatje.

Terug naar overzicht

Procurementnieuws brengt u inkoop nieuws, supply chain nieuws en business nieuws van gerenomeerde binnenlandse en buitenlandse mediaspelers. Naast het laatste inkoop nieuws, supply chain nieuws en videonieuws treft u tevens regelmatig een aantal inkoop columns op deze website aan.

Voor al uw vragen
Joep Lammers info@procurementnieuws.nl
Contactformulier