Werving van inkopers

De werving en selectie van inkopers op de arbeidsmarkt

Het is erg moeilijk om een aantal gekwalificeerde inkopers en supply chain professionals te vinden op zowel een ruime als een krappe arbeidsmarkt.

Hoe gaat u te werk en waar moet u rekening mee houden?

Het is namelijk zo dat de meeste grote professionele bedrijven al gebakken zitten en zelf een inkoopafdeling hebben en deze dus niet meer gaan uitbesteden. Er is dus weinig beweging in deze markt. Daar komt ook nog bovenop dat de meeste senior inkoopprofessionals tegenwoordig hun eigen bedrijf hebben waar ze zelfstandig adviseur zijn. Echter kan het ook zijn dat er een te groot aanbod is waardoor u het kaf niet van het koren kan scheiden. Het is daarom belangrijk dat u de weg weet in de arbeidsmarkt van inkoop en supply chain. Het helpt natuurlijk als u zelf ook een inkoop professional bent.

Waar helpt een procurement netwerk en procurementadvies mee?

Deze netwerken hebben vaak jaren ervaring op het gebied van procurement, inkopen en supply chain management. Daarnaast assisteert een procurement netwerk of bedrijf bij het werven en selecteren van de juiste inkoop en supply chain professionals. Dit kan voor zowel een vaste positie zijn als een tijdelijke positie.

Inmiddels zitten er meer dan 3000 professionals en freelancers bij een procurement of inkoop netwerk aangemeld en deze aantallen stijgen nog steeds maandelijks.

Voor wat kunt u terecht bij een procurement netwerk?

Een procurement bedrijf zorgt voor de werving van:

  • inkopers
  • interim inkopers
  • inkoopmanagers
  • supply chain consultancy
  • supply chain managers
  • inkoopconsultants
  • procurement conslutanty
Terug naar overzicht

Procurementnieuws brengt u inkoop nieuws, supply chain nieuws en business nieuws van gerenomeerde binnenlandse en buitenlandse mediaspelers. Naast het laatste inkoop nieuws, supply chain nieuws en videonieuws treft u tevens regelmatig een aantal inkoop columns op deze website aan.

Voor al uw vragen
Joep Lammers info@procurementnieuws.nl
Contactformulier