Over ons

Procurementnieuws is een bedrijf dat professionele ondersteuning en informatie aanbiedt voor de inkoop van producten. Hierbij wordt naast het aanbieden van informatie over een inkoper of inkoopmanager ook inkoopadvies gegeven. Denk hierbij aan advies over de keuze van collectieve inkoop of centrale inkoop of toch zelf al je producten inkopen.

Onze doelgroep zijn de MKB ondernemingen waarbij we ze helpen op het gebied van inkoop. Naast de inkoopadviezen die er gegeven worden, wordt er ook meegedacht en meegewerkt aan het productieproces. Hier wordt niet alleen naar de inkopen gekeken maar ook naar het productieproces en hoe de onderdelen voor het product geleverd worden. Daarnaast worden er ook controles gehouden zodat de kwaliteit van het product altijd hoog zal zijn. Bij procurement worden er ook rapportages gemaakt over de onderzoeken die gedaan worden en wordt alle informatie door gestuurd naar de ondernemingen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken en heeft u uw producten voor de laagste prijs ingekocht.

Procurementnieuws is actief in diverse sectoren en we beschikken over een groot netwerk van producteninformatie. Hierdoor kunt u wereldwijd de producten of service vinden die u nodig heeft voor uw bedrijf. Daarbij streven wij ernaar om uw inkopen te verbeteren en bieden we informatie aan die betrekking heeft op procurement, supply chain management en inkopen. Onze service en informatie wordt aangeboden aan bedrijven die graag één of meerdere producten of artikelen “grootschalig” inkopen op jaarbasis. Deze informatie over producten of artikelen kunnen gaan over complete artikelen zijn maar ook onderdelen van artikelen of onderdelen ten behoeve van een productieproces.

Procurementnieuws brengt u inkoop nieuws, supply chain nieuws en business nieuws van gerenomeerde binnenlandse en buitenlandse mediaspelers. Naast het laatste inkoop nieuws, supply chain nieuws en videonieuws treft u tevens regelmatig een aantal inkoop columns op deze website aan.

Voor al uw vragen
Joep Lammers info@procurementnieuws.nl
Contactformulier